60 m2

Center View

03 Max mysafirë

1 Dhomë e fjetjes

1 Double bed, 1 Single bed

Description

Deluxe Twin Room

Elegante, me një imazh tërheqës dhe modern, këto dhoma do t’ju japin hapsirën shtesë që ju nevojitet për një qëndrim në Premium Park Hotel. Dhomat Twin janë zgjedhja e përkryer për të ftuarit për biznes si dhe për familjet në kërkim të një vizitë të paharrueshme, duke ju dhënë mundësinë të ndërlidhni dhomat sipas kërkesës.

A/C Klimatizim

Çaj Falas

Dhomë Ku Nuk Pihet Duahni

Frigorifer

LCD Televizion

Papuqe

WIFI Falas