Rreth Premium Park Hotel

Shkëlqësi në Mikpritje!

Premium Park Hotel në Prizren, Kosovë ju ofron vendndodhje unike për të shijuar Prizenin. Në një ndërtesë elegante në qendër të Prizrenit, Premium Park Hotel është rezultat i një vizioni të qartë për ofrim të shërbimeve të shkëlqyeshme të hotelerisë dhe standarde të reja të përsosmërisë në mikpritje.

45 dhomat dhe 3 suitat e hotelit janë të pajisura plotësisht për të plotësuar nevojat e mysafirëve që udhëtojnë për biznes apo për pushime. Mikpritja dhe shërbimet e dizajnuara deri në detajet më të vogla do t’ju bëjnë të ndiheni të shkëlqyeshëm.

Cakto Datën

Rezervoni Tani

Deluxe Triple Room

Luksoze, të rafinuara dhe elegante, këto suita përfshijnë një dhoma të projektuara për t’ju dhuruar qetësinë dhe relaksin që ju kërkoni, me një pamje panoramike të qytetit.

Detaje të Dhomës

Deluxe Double Room

Çdo dhomë ju jep rehatinë që ju kërkoni, duke përfshirë një ambient ndenjeje, dhe krevate të mesme.

Detaje të Dhomës

Deluxe Twin Room

Elegante, me një imazh tërheqës dhe modern, këto dhoma do t’ju japin hapsirën shtesë që ju nevojitet për një qëndrim në Premium Park Hotel.

Detaje të Dhomës

LISTA E SHËRBIMEVE

Për të bërë qëndrimin tuaj tek ne sa më të rehatshëm me kënaqësi ju ofrojmë një numër të madh shërbimesh:

Mëngjes i pasur

Restaurant

Spa

Salla Konferencash

Parkim

Dhoma me ndalesë duhani

WiFi Falas

Shërbim i valixheve

Pikë Interneti

Lavenderi

24h - Front Desk

Bar

LIBRI MYSAFIRËVE

Mysafirët Thonë

Excellent food with a nice variety of options. They have English menus to help you choose well. The service was excellent and the setting provides many garden views. Enjoy!

Dave Carr

Prej England

A very pleasant and friendly hotel. Great location!

Juliana Schlange

Prej Germany

Rooms offers a very nice view, and quite a lot of staff one may need when travelling for a few days.

Svetlana Mirca

Prej Croatia

Informacione

Na Kontaktoni

Rr. Tirana P.n. Prizren 20000

+383 29 222 444(24/7)

+383 43 504 504 (24/7)