MIRËSEVINI

Salla të konferencave për ngjarjet tuaja

Premium Park Hotel ofron tre salla multifunksionale konferencash me kapacitet prej 150, 60 dhe 25 personash.

Sallat e konferencave paraqesin një platformë të përkryer për organizimin e ngjarjeve të ndryshme të biznesit dhe janë të pajisura me të gjitha pajisjet e nevojshme përfshirë kabinat e përkthimit, të plotësuara me shërbimet shtesë për të plotësuar kërkesat specifike të ushqimit dhe pijeve për ngjarjet tuaja.

3
Salla
150
Kapaciteti i sallë së parë
60
Kapaciteti i sallë së dytë
25
Kapaciteti i sallë së tretë

NA KONTAKTONI

Salla konferencash

Premium Park Hotel

+383 29 222 444 (24/7)

+383 43 504 504