MIRËSEVINI

Restauranti ynë ekskluziv

Për momentet tuaja të veçanta të relaksimit Restauranti i Premium Park Hotel është vendi i përsosur për t’u ulur dhe relaksuar me një pije, duke shijuar një vakt të shijshëm ose thjesht duke zhytur veten në kënaqësinë e pjatës tuaj të preferuar.

Kuzhinierët tanë me përvojë janë të specializuar në kuzhinë tradicionale dhe mesdhetare dhe me siguri do ti shijoni me kënaqësi produktet tona të freskëta cilësore, të shoqëruara me delikatese të shumta të bëra me një përzgjedhje të gjerë të përbërësve të shijshëm.