INFORMACION

Na Kontaktoni

Për momentet tuaja të veçanta të relaksimit Restauranti i Premium Park Hotel është vendi i përsosur për t’u ulur dhe relaksuar me një pije, duke shijuar një vakt të shijshëm ose thjesht duke zhytur veten në kënaqësinë e pjatës tuaj të preferuar.

ADRESA

Rr. Tirana P.n. Prizren 20000

NR. TELEFONIT (24/7)

FORCA

Na Shkruani

    Emri *
    Email Adresa *
    Nr. Telefonit *
    Përmbajtja *
    Porosia Juaj *